lauantai 14. tammikuuta 2012

Kynsilakkahullu?

Ajattelin siis kertoa vähän mun kynsilakkakokoelmasta. Mulla on toooosi paljon kynsilakkoja. Varmaan ainakun nään jonkun ihanan värin, mun on melkein pakko ostaa se. Melkein joka viikko mulla näkee eri väriset kynnet. :)

Tässä mun melkein koko kokoelma. Puuttuu pari ranskalainen manikyyri -pakkausta.

Lakkaan myös muiden kynsiä ja tykkään siitä. Multa siis saa kysyy jos haluutte uutta värii, koska milelläni laitan (enkä ota maksua). :D

Omistan paljon Mavalaa ja Lumenea, mutta lemppareitani ovat O.P.I:n kynsilakat. Ne ovat todella kalliita (yli 16 euroa !) täällä suomessa ja joskus hankala löytää. Onneksi lähimmässä Sokoksessa niitä on myynnissä. Mulla on noin 12 O.P.I:n kynsilakkaa. Niitä on siis jo kertynyt melkein vuoden verran, joten en ole ostanut niitä kaikkia kerralla, ja osan olen saanut lahjaksi.

I <3 O.P.I
Kuvassa näkyvät kynsilakat ovat: (ylärivi vas.) Barefoot in Barcelona, My Address is "Hollywood", Big Hair... Big Nails, Color So Hot It Berns, Mermaid's Tears, Planks a Lot, Puple with a Purpose ja Road House Blues. (alarivi vas.) Silver Shatter, Black Shatter, Fresh Frog of Bel Air, Gettin' Miss Piggy With It ja Top Coat näyte.

Nicole by O.P.I
 Omistan myös muutaman Nicole by O.P.I kynsilankan, jotka sain lahjaksi amerikasta. Kuvassa on: (vas.) Make Mine Lime, Iceberg Lotus, OMB!, One Less Lonely Glitter, Gold Texture ja Sounds Grape To Me.
Näistä Sounds Grape To Me on todella kaunis ruskeaan taittuva väri, jossa on hieman violettia ja kimalletta. One Less Lonely Glitter on todella kaunis jonkun toisen kynsilakan päällä, kuten Planks a Lot. Ja OMB! on todella jouluinen punainen. Käytin sitä jouluna todella kauan.

Lempparit!
Ylemmässä kuvassa on mun lempparit. Nimet voi kattoo ylempää. Barefoot in Barcelona oli ensimmäinen O.P.I minkä ostin. Se on todella kaunis nude-sävy. Ei kuitenkaan liian vaalea, vaan erottuu hyvin kynsistä. Se näyttää paremmalta kesällä, ruskettuneen ihon kanssa. Mun mielestä se saa sormet jopa näyttämään pidemmiltä. Toi punanen on aivan ihana!! Se sopii niin kesään kuin talveenkin (ja myös kevääseen ja syksyyn). Sitä tarvitsee vain yhden kerroksen. Sen kanssa tarttee aina käyttää aluslakkaa, muuten kynnet ja kynsinauhat ovat punaiset monta päivää lakan poiston jälkeen. Kesän tulon tietää siitä, milloin mulla on tota punasta varpaissa. ;) Mintunvihreä on Pirates of the Caribbean, On Stranger Tides -mallistosta. Purkissa se näyttää vähän oudolta, mutta kynsissä se on todella nättiä. Väri taittuu vähän harmaaseen päin, joten se ei ole ihan puhdas mintunvihreä, mutta se ei haittaa. Tämäkin väri näyttää paremmalta ruskettuneen ihon kanssa. Tummansinisen sain veljeltäni lahjaksi tänä jouluna! <3 Se on niin tumma, ettei sitäkään tarvitse kuin yhden kerroksen, että lakkauksesta tulee hyvä. Väri sopii kaikkien vaatteiden kanssa. Jos ei halua käyttää ihan mustaa niin tämä on hyvä vaihtoehto. Tämänkin kanssa kannattaa käyttää aluslakkaa jos ei halua "mustikkasormia".

Itse käytän kaikkien lakkojen kanssa aluslakkaa ja päällyslakkaa, koska silloin väri pysyy kauemmin eikä lähde halkeilemaan heti seuraavana päivänä. Aluslakkana olen jo pitkään käyttänyt Lumenen valmistamaa ja olen ollut siihen tyytyväinen. Se ei ole hirveän kallis joten sekin on plussaa. Päällyslakkana käytän Sally Hansenin Insta-Dri:ta. Se on parasta päällyslakkaa mitä olen koskaan kokeillut ja nyt en voi käyttää mitään muuta! Sen avulla kynsi kuivuu n. 30 sekunnissa kosketuskelpoiseksi, mikä on todella hyvä, koska en koskaan jaksa odottaa kunnolla kuivumista. Suosittelen kaikkia löytämään omasta mielestään hyvän alus- ja päällyslakan, jotta värit pysyisivät pidempää eikä kynsi värjääntyisi.

Haluan vielä valittaa siitä että hyvät kynsilakat ovat todella kalliita täällä Suomessa tai sitten niitä ei saa ollenkaan täältä. Kun ostin ensimmäisen O.P.I:n ne maksoivat vähän päälle 15 euroa, mutta seuraavalla viikolla hinta oli jo noussut eurolla. Olin pitkään jo miettinyt kannattaako käyttää niin paljon rahaa, jos en sittenkään tykkää siitä. Onneksi uskaltauduin, koska Barefoot in Barcelona on paras omistamani kynsilakka koskaan. Ymmärrän että tavaroiden tuonti tänne pitkälle pohjolaan maksaa, mutta tarvitseeko lakkojen maksaa kuitenkaan niin paljon, mitä ne nyt maksavat. Sally Hansenillakin on todella hyviä lakkoja, mutta nekin maksavat yli kymmenen euroa. Ja sitten on se fakta, että täältä ei saa niitä kaikkia merkkejä mitä muualla maailmalla saa. Tai jos saakin, niin niitä on todella vaikea löytää.
Itse haluaisin kokeilla mm. Essie:tä, Butter Londonia sekä China Glazea. Jos joku tietää mistä näitä saisi täältä suomesta jättäkää kommentteihin! Olisin ikikiitollinen! :))

1 kommentti:

  1. vaaau miten paljon kynsilakkoja!! rakastan lakata kynsiä ja kans vaihtaa väriä melkein joka viikko, mut töissä ei saa olla kynsilakkaa ni harvemmin tulee sit lakattua :(
    käys kattoo: http://funnystory-jansu.blogspot.com/ :)

    VastaaPoista