lauantai 14. tammikuuta 2012

Recap From TVD S03E11

VAROITUS: Sisältää juonipaljastuksia!

Päähenkilöt kaudella 3.

Katsoin siis uusimman The Vampire Diaresin jakson ja haluan jakaa ajatuksia mitä tuli mieleen kun katoin sitä. Aloitetaan Elenasta ja Bonniesta. Nyt kun Bonnie juonittelee Stefanin ja Damonin kanssa ja kukaan ei kerro Elenalle mitään, heidän välille on alkanut kertyä jännitteitä. Ainakin minun mielestäni. Jakson keskivaiheilla Bonnie alkoi myös syyttämään Elenaa siitä, että hän vie Jeremyn tahdonvapauden pois. Okei joo kyllähän hän sen tavallaan viekin, mutta hän haluaa suojella veljeään... Toivottavasti Elenalle ja Bonnielee ei synny mitään hirveän suuria riitoja kauden aikana.

Carolinen synttärit/hautajaiset


Tässä jaksossa vietettiin kahdet "hautajaiset". Carolinella oli synttärit ja he päättivät viettää ne "hautajaisina". "Haudatakseen" "vanhan" Carolinen, jotta "uusi" voisi elää kunnolla. Toisen kerran "hautajaisia" vietettiin Elenan ja Mattin kanssa Wickery Bridgella. He "hautasivat" myös "vanhan" Elenan, jotta "uusi" saisi elää vapaasti.

Entäs sitten se Stefan!?!?!?? Muutaman viimeisen jakson aikana oon alkanu tykkää siitä aina vähemmän ja vähemmän. Sarjan alussa se oli se kaikkeista ihanin, mutta nyt ei... En tajua miksi se tekee asioita silleen miten tässä parin viimesimmän jakson aikana ollaan nähty. Musta se kohtaus, missä Stefan kidnappaa Elenan ja meinaa muuttaa hänet vampyyriksi ajamalla autonsa sillalta alas, oli kauhea!! Itkin siinä(kin) kohtauksessa. (Mut tuntevat ihmiset tietää, että itken melkein kaikissa sarjoissa tai leffoissa.) Jotenkin mulla on kuitenkin sellanen tunne, että se jollakin tasolla rakastaa vielä Elenaa, mutta nyt sen vaan pittää hoitaa tämä Klaus asia kuntoon.

Klaus<3


Klausista puheen ollen. Tiedän, että sen kuuluis olla se pahis, josta ei saa tykätä, mutta se on tosi vaikeeta. Varsinkin nyt kun Stefan on se tyhmin ja Damon on mitä on (eli IHANA!!). Klausista on alkanut paljastuu uusia puolia, nyt kun sillä jo on niitä hybridejä ja se ei enää yritä tappaa Elenaa. Onhan se siis aika kamala, kokoajan tappamassa jotakuta. Ne puolet mitkä paljastuu on sieltä pehmeältä puolelta, esim. Klaus välittää perheestään, mutta kumminkin pelkää heitä jollain tasolla ja varmaan sen takia pitää heitä arkuissa.
Klaus ja Caroline!? Luuletteko te ketkä sarjaa katsotte, että siitä voisi tulla jotain? Klaus oli mun mielestä niin ihana ja jotenkin huomaavainen kun hän meni parantamaan Carolinen. Ja seuraavana aamuna Carolinen yöpöydällä oli todella kaunis rannekoru, joka oli Klausilta. Katsotaan mihin tämä juttu etenee...

Tällänen oli siis tämä postaus. Kertokaa mitä piditte.
Toinen postaus tulossa tänä iltana vielä!

3 kommenttia:

  1. Ihana Jasmi :)) Katoin just ton jakson! äää :DD Kaipaisin tähän postaukseen paidattomia kuvia Damonista..... :;D hehehe. just kidding :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin et pitäiskö laittaa niitä, mut sitten en löytäny mistään ! ;(( Ehkä toiste sitten! Laitan vaik heti ku tulee niit paidattomii ;DD hhahaa

      Poista