maanantai 23. tammikuuta 2012

Musikaalin magiaa

Heipsulivei! Viime kerrasta kun kirjotin onkin jo aikaa!

Elikkäs lähdin lauantaina äitin kanssa Porvooseen päin n. klo. 16. Menimme katsomaan musikaalia nimeltä Yksi Päivä Lisää. En nyt jaksa kertoa kaikkia yksityiskohtia reissusta, mutta hauskaa meillä oli. Luulin, että matka olisi tuntunut paljon pidemmältä, mutta kaksi tuntia meni yllättävän nopeesti.

Musikaalissa esiintyi yksi hyvä ystäväni ja lähinnä sen takia halusin nähdä sen. En vaan voi uskoa miten hyvin se oli tehty. Ja suurin osa esiintyjistä oli tavallisia lukiolaisia eikä mitään ammattinäyttelijöitä. Muutaman kerran tuli tippa linssiin ja nauraakin sai, aika paljonkin. Istuin eturivissä, joten näin KAIKEN mitä lavalla tapahtui (enkä edes tarvinnut silmälaseja niin kuin yleensä!). Esityksen jälkeen näin kaverini ja kiitin häntä MAHTAVASTA esityksestä. Sain myös enkeliä näytelleen henkilön nimmarin ja pääsimpä myös kuvaankin! ;))

Koko kotimatkan puhuimme äitin kanssa esityksestä, koska se vaan yksinkertaisesti oli aivan huikean mahtava! Kiitos vielä ystävälleni, jos hän lukee tätä!<3

(Tällä kertaa ei tule kuvia, koska esityksessä ei saanut kuvata ja enkelin kanssa otettu kuva ei ole parhaimmasta päästä. :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti